2BESURE - THE BEST MOVE FOR PENSION & INSURANCE

Wij zijn graag uw persoonlijke en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de regio Loppem en Zedelgem, ongeacht welke verzekeringen u ook bij ons verzekeringskantoor wilt regelen. Wij werken met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en bieden altijd een service op maat. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons verzekeringskantoor in Loppem terecht voor een divers palet aan verzekeringen voor allerlei doeleinden.

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die u centraal stelt

Wanneer u bijvoorbeeld in de regio Loppem of Zedelgem op zoek bent naar gepaste verzekeringen en een onafhankelijk verzekeringskantoor dat u hierin adviseert, dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak door uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Hierbij spelen onder meer gunstige voorwaarden en kosten een belangrijke rol. Maak gebruik van het advies van onze verzekeringsmakelaars in Loppem, een deelgemeente van Zedelgem, en u bent gegarandeerd van de beste opties voor uw verzekeringen. Tevens adviseren wij onze klanten ook uitgebreid over pensioenopbouw en sparen en beleggen.

Bespreek uw wensen en vraag een offerte aan

Wij proberen alles zoveel mogelijk digitaal te regelen, maar toch vinden we het belangrijk om u ook fysiek te spreken wanneer u advies nodig heeft. Bent u als particulier benieuwd naar de opties voor een autoverzekering? Of bent u een startende ondernemer in de regio Zedelgem en wilt u uw verzekeringen op orde brengen? Contacteer onze onafhankelijke verzekeringsmakelaar uit Loppem om uw wensen te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuws

Bekijk en vergelijk de verschillende bijstandsformules van AG.

Lees meer>>

Fietsen is leuk en gezond. Dat vinden velen onder ons, want we fietsen steeds vaker naar het werk en in onze vrije tijd. Jammer genoeg is fietsen in het drukke verkeer soms een hachelijke onderneming. Al heb je als fietser ook zelf veel invloed op je veiligheid.

Lees meer>>

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer>>