2BESURE - THE BEST MOVE FOR PENSION & INSURANCE

Wij zijn graag uw persoonlijke en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de regio Loppem en Zedelgem, ongeacht welke verzekeringen u ook bij ons verzekeringskantoor wilt regelen. Wij werken met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en bieden altijd een service op maat. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons verzekeringskantoor in Loppem terecht voor een divers palet aan verzekeringen voor allerlei doeleinden.

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die u centraal stelt

Wanneer u bijvoorbeeld in de regio Loppem of Zedelgem op zoek bent naar gepaste verzekeringen en een onafhankelijk verzekeringskantoor dat u hierin adviseert, dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak door uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Hierbij spelen onder meer gunstige voorwaarden en kosten een belangrijke rol. Maak gebruik van het advies van onze verzekeringsmakelaars in Loppem, een deelgemeente van Zedelgem, en u bent gegarandeerd van de beste opties voor uw verzekeringen. Tevens adviseren wij onze klanten ook uitgebreid over pensioenopbouw en sparen en beleggen.

Bespreek uw wensen en vraag een offerte aan

Wij proberen alles zoveel mogelijk digitaal te regelen, maar toch vinden we het belangrijk om u ook fysiek te spreken wanneer u advies nodig heeft. Bent u als particulier benieuwd naar de opties voor een autoverzekering? Of bent u een startende ondernemer in de regio Zedelgem en wilt u uw verzekeringen op orde brengen? Contacteer onze onafhankelijke verzekeringsmakelaar uit Loppem om uw wensen te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuws

Heb je een auto-ongeval? Dan krijg je een vergoeding via je autoverzekering. Val je van de trap op het werk? De verzekering van je werkgever verleent tussenkomst. Breekt je zoontje de bril van zijn vriend tijdens het spelen? Dan kan je rekenen op je familiale verzekering. Maar wat als je in je vrije tijd een ongeval hebt en gewond bent?

Lees meer>>

2020 loopt ten einde. Weinigen onder ons zullen dat jammer vinden.

Lees meer>>

Voor lokale ondernemers zijn het uitdagende tijden. De kans dat uw prospecten uw reclamebord zien op de stoep voor uw zaak of tijdens een plaatselijk festijn is vandaag eerder klein. Hoe vinden nieuwe klanten wél de weg naar uw zaak of website?

Lees meer>>