2BESURE - THE BEST MOVE FOR PENSION & INSURANCE

Wij zijn graag uw persoonlijke en onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de regio Loppem en Zedelgem, ongeacht welke verzekeringen u ook bij ons verzekeringskantoor wilt regelen. Wij werken met veel verschillende verzekeringsmaatschappijen samen en bieden altijd een service op maat. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons verzekeringskantoor in Loppem terecht voor een divers palet aan verzekeringen voor allerlei doeleinden.

Een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die u centraal stelt

Wanneer u bijvoorbeeld in de regio Loppem of Zedelgem op zoek bent naar gepaste verzekeringen en een onafhankelijk verzekeringskantoor dat u hierin adviseert, dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van een persoonlijke aanpak door uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Hierbij spelen onder meer gunstige voorwaarden en kosten een belangrijke rol. Maak gebruik van het advies van onze verzekeringsmakelaars in Loppem, een deelgemeente van Zedelgem, en u bent gegarandeerd van de beste opties voor uw verzekeringen. Tevens adviseren wij onze klanten ook uitgebreid over pensioenopbouw en sparen en beleggen.

Bespreek uw wensen en vraag een offerte aan

Wij proberen alles zoveel mogelijk digitaal te regelen, maar toch vinden we het belangrijk om u ook fysiek te spreken wanneer u advies nodig heeft. Bent u als particulier benieuwd naar de opties voor een autoverzekering? Of bent u een startende ondernemer in de regio Zedelgem en wilt u uw verzekeringen op orde brengen? Contacteer onze onafhankelijke verzekeringsmakelaar uit Loppem om uw wensen te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nieuws

Reizen en uitstapjes maken … het schiet er de laatste tijd spijtig genoeg bij in. Maar heb je een tuin, en misschien zelfs een zwembad, dan kan je ook daar een vakantiegevoel creëren. Lees hoe je die investering het best beschermt.

Lees meer>>

Wat zijn de gevolgen voor je partner en kinderen als jij zou sterven? Een ongemakkelijke vraag. En toch sta je er best even bij stil, want je kan je naasten in dat geval financieel goed beschermen.

Lees meer>>

Heb je een hospitalisatieverzekering bij je werkgever? Als je met pensioen gaat of van werk verandert, kan je die hospitalisatieverzekering in principe individueel verderzetten. Wel riskeert de premie flink hoger uit te vallen. Met een wachtpolis vermijd je dat.

Lees meer>>