Verzekering voor uw startende onderneming

 

Een verzekering afsluiten voor een startende onderneming begint bij uw verzekeringsmakelaar 2BESURE in Loppem. Met onze kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen en pensioenopbouw voorzien we u van deskundig advies bij het vinden van de meest passende verzekering in uw situatie. Door onze persoonlijke service onderscheiden we ons al jaren als het gaat om verzekeringsadvies voor zowel bedrijven als particulieren.

Een verzekering voor uw startende onderneming: ontvang advies in Loppem

Start u binnenkort een onderneming? Dan zijn verzekeringen uiteraard onmisbaar. Er bestaat echter niet zoiets als een standaardpakket van ondernemersverzekeringen. Elke onderneming is immers anders opgebouwd en daardoor verschillen ook de risico’s van elkaar. 2BESURE uit Loppem ondersteunt u bij het samenstellen van uw verzekering voor uw startende onderneming. Wij leggen u uit wat wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld bescherming tegen beroepsfouten en een arbeidsongevallenverzekering, en geven u hierbij aanvullende opties die uw situatie gunstiger maken. Heeft u tussendoor vragen aan ons? Dan zijn wij snel, eenvoudig en op veel momenten bereikbaar via digitale middelen. Ook heeft u toegang tot een beheersysteem waarin u alle informatie en gegevens kunt opvragen.

Schakel ons in voor alles omtrent verzekeringen en pensioenopbouw

Wilt u, naast een verzekering voor de startende onderneming, bij 2BESURE in Loppem persoonlijk advies inwinnen over andere zaken, zoals een VAPZ? Of bent u een particulier en wilt u informatie ontvangen over bijvoorbeeld een autoverzekering of uw pensioenopbouw? U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk contacteren.